sometimes, all you need is faith.

Du var verkligen speciell för mig. Jag tyckte verkligen om dig. Du var den första som gav mig den respekt jag förtjänar –på riktigt. Jag testade dig, var svår. Men du sa bara att det var hur lugnt som helst. Jag fick bestämma sa du. Du fick mig att känna mig trygg på ett sätt som jag aldrig känt förut. För första gången kunde jag lite på en kille.

 

Du visade mig vad sex handlar om på riktigt, du lärde mig att förstå vad jag vill ha och vad jag tycker om (trots att vi bara hade sex några gånger! ). Med dig blev sex bra. Nej bra, är ingen rättvis beskrivning, det var fantastiskt! Mindblowing.

 

Du kysste mig som ingen annan. Höll mitt ansikte i dina händer. Nafsade på min örsnibb. Kysste mig på halsen, nafsade lite till. Kysste mina läppar så mjukt och varsamt för att nästa stund bita tag i min underläpp. Mina händer greppar tag i dina höfter och naglarna klöser försiktigt upp på ryggen av lust. Hela min kropp ber om mer och jag stönar till.

 

Om jag bara kunde få det igen…

 

Jag har sörjt dig, eller jag gör nog det lite granna fortfarande. Men du visade mig också vad jag vill ha och vad jag förtjänar och för det kommer jag att vara dig evigt tacksam. Nu vet jag vad jag söker och jag kommer inte att nöja mig.

 

På nåt sätt så vet jag att kommer att finna det jag söker tillslut. I vissa naiva stunder tror jag tillochmed att det kommer att bli du och jag igen.


Sometimes, all you need is a little fatih.


RSS 2.0