sprudlande lycklig.

weheartit.com

Jag är så himla glad för att han finns i mitt liv! Han gör mig obeskrivligt glad och får mig att må hur bra som helst! Jag minns inte senast jag mådde såhär bra. Jag vill hoppa och dansa! Skråla för full hals till Glee Casts tolkning av Jump och Don't stop believing. Jag vill hoppa i havets vågor och springa över ett snöklätt landskap och göra snöänglar. Jag vill utbrista hallelujah! och tacka Gud för att jag finns till, för att han finns, för kärleken och för livet.

distance

weheartit.com

Dethär gjorde mig så himla glad, eftersom att det är 20 mil mellan mig och honom.

samtal med min kille.

Jag pratade med min kille häromdagen.
- Ja alltså, jag behöver höra att du tycker om mig och att du saknar mig. Annars tror ju jag att du kanske inte gör det...
- Men det vet du att jag gör.
- Ja, men... jag behöver höra det. Jag behöver få den bekräftelsen.
- Men om inte jag säger något annat så kvarstår det jag sa förut, att jag tycker om dig och att jag sakar dig. Jag vet att du egentligen vet det.
- Ja, men jag vill gärna höra det ibland också. Det gör mig glad.
- Jag är ingen man av stora ord.
- Nä, det vet jag. Men jag kräver inte värsta kärleksförklaringen, säg bara att du tycker om mig. Det räcker så.
- Okej, jag skall börja säga det. Jag skall säga det när jag tänker på dig och när jag saknar dig.

Yey! :)

don't forget about me


I was the brake light that made you
Stop
The cool night that heard the thunder
The full moon that made you wonder
Don't forget about me

And I was the tree that stood
Through the storm
The wood that built that cabin
The solid beam that's kept it standing
That was me

Recall your shadow at 2 PM
The earthbound you that stalked you
Again
Same place
Same time
Run away
But you can't
Don't forget about me

I was the whisper
That drew up the covers
The soft blue linen
Your hand was under
The thigh
The breast
The body you loved best
When it was beside you
Beneath you, and over you

And I was the love
That made your life
The final song when the credits ran
I was the joke
That perpetual laugh
Your dove of peace
Who begged you fruitlessly
Don't forget about me

- Heather Kristina Thomas

I got my x-mas wish, after all.

Jag kommer ihåg hur jag dagarna innan julafton satt och saknade honom och lyssnade på Mariah's All I want for x-mas is you och önskade mer än nånsin att jag hade honom, att han fanns i mitt liv. Det slog mig precis att jag fick det jag önskade mig mest av allt. Han hörde av sig på julaftonskvällen och sa att han saknade mig och att aldrig ville bryta med mig. Jag minns hur glad jag var just då, riktigt själaglad samtidigt som tårarna rann nerför mina kinder. Vi pratade i timmar om oss, vad som hände och inte hände. Det hela slutade med att jag en dryg vecka senare åkte till honom och vi gick på vår första riktiga date på finrestaurang. Den kvällen var så underbar. Så jävla fin! Han var så himla gullig, tog min hand på restaurangen och påväg hem höll vi handen och kysste mig flera gånger på öppen gata. Det hade han aldrig gjort förut, allt på hans intiativ. Jag fick en miljon komplimanger, minst lika många som jag fick sammanlagt under de två månader vi träffats tidigare. Han var helt annorlunda. Och jag älskade det. Hela kvällen var helt fucking perfekt! Sen julafton har vi haft kontakt varenda dag, men vi har dessvärre inte kunnat träffats sen daten för vi bor i olika städer. Imorn skall jag få träffa honom igen och jag längtar så mycket att jag tror att jag kommer att förgås! Att vi bröt och inte hade kontakt på 3-4 veckor var det bästa som kunde hända, för allt känns så jävla bra nu. För jag fick som sagt det som stod högst upp på önskelistan: honom.

good friends are like stars.


wake up next to me.

weheartit.com

fix you.


grow back stronger.


det är härligt att ha någon att sakna.


Det är härligt att ha någon att sakna, att ha någon att tycka om.


Det är härligt att ha någon att tänka på och någon att skicka gulliga sms till.


Det är härligt när man känner att vill gå och lägga sig tidigare för att tiden skall gå fortare, så att tiden skall gå lite snabbare tills man får träffas igen.


Men det härligaste av allt är att tillslut få träffas efter all saknad och längtan!

weheartit.com


I will never let you go.

weheartit.com

I want all of you forever.


stupid.


grow old with me.

weheartit.com

dethär med att våga, hoppas och kanske bli sårad.

När jag bestämde mig för att ta upp kontakten med honom igen gjorde jag ett val. Det fanns en miljard variabler till varför jag inte borde ha kontakt med honom, men den största är nog trotsallt att jag tillåter mig själv till att eventuellt bli sjukt jävla sårad  (igen). Jag skulle kunna gå omkring och oroa mig för att han skall komma på att han inte vill ha mig längre, men jag gör inte det. Jag har bestämt mig för att vara positiv, njuta av den här tiden med honom och bara må bra utav att han är i mitt liv. Det finns ingen anledning till något annat. När man träffar någon riskerar man alltid att bli sårad och bli den som står ensam kvar. Men om man inget vågar så vinner man inget. För om det blir så att han sårar mig så kommer det att kännas som tusen brinnande eldar, men jag tänker inte gå och oroa mig för det innan. Händer det så händer det, och då kommer det att göra jävligt ont. Jag vägrar att känna försmaken på det genom att oroa mig för det. Vem vet, det kan lika gärna sluta med att vi gifter oss. Nu träffas vi, tycker om varandra, har roligt och kelar, bara han och jag. Och jag mår bra. Det finns inga om, det finns bara idag.

it breaks my heart.

weheartit.com

seriously.

weheartit.com

Ron ♥ Hermione

Harry Potter-filmerna är en stor favorit för mig, som för många andra. Men inte av vilken anledning som helst. Det bästa är att se hur Rons och Hermiones relation utvecklas och växer sig allt starkare till en underbar kärleksrelation. (Harrys kamp mot ondskan bleknar i jämförelse). Jag älskar hur Rons klockrena kommentarer och Hermiones nördhet kompletterar varandra. De är en av mina favorit kärlekspar på film. Det här är min tribute till dem.
weheartit.com

jag saknar dig!

weheartit.com

vad vore jag utan dina andetag?

Jag mår så bra nu när du finns i mitt liv. Allt känns liksom lättare. Det som förut kändes som att bestiga Mount Everest känns nu som en kulle eller som en liten tuva. Utan dig kändes det tungt och tråkigt. Allt kändes tusen gånger jobbigare. Och förjävligt. Väldigt förjävligt. Jag saknade dig varenda sekund. Men nu är du här igen och mår så bra, så bra. Bättre än på länge. Bara jag tänker på dig blir jag glad, för vad finns inte att vara glad för nu när du finns i mitt liv igen? You are the sunshine in my life!

RSS 2.0